22 Aralık 2014 Pazartesi

Avon Spectra Lash Mascara İncelemesi

Selam Arkadaşlar :))) Bugün yeni aldığım mascarayı sizlere tanıtıcam. Diyebilirsiniz ki bu kız hep mi mascara alıyor doğruyu söylemek gerekirse evet arkadaşlar. Gercekten de en çok mascara almayı tercih ediyorum.  Mascara almayı çok seviyorum. :) Herneyse konumuza dönersek mascarayı tanıtıcam. Mascarayı 2veya3 defa denedim. Çok az bile denesem yinede çok memnun kaldım. Herşeyden önce ismini söylemeyi unuttum::)) Avon Spectra Lash Mascara adı. Kirpikleri olduğundan dahauzun gösteriyor ve kirpikleriniz daha mat duruyor.Böylece takma kirpiklere gerek kalmıyor :)) Ve ikinci resimde gördüyseniz altında mor bir ayarlama çubuğu var o ise hacmini ayarlıyor ::)) Başka bir yazıda görüşmek dileğiyle  hoşçakalın. Beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız. :)



8 Aralık 2014 Pazartesi

Avon Color Trend Magic Lift Mascara

Selam Arkadaşlar zamandır paylaşimda bulunamıyorum . Kusura bakmayın ama geri döndüm :) Bugün sizlerle yeni aldığım mascarayı anlatıcam. Gerçektende kaliteli bir mascara . Kolay sürülebilen . Hem uygun bir fiyati var Tl almıştım . Bu kadar kaliteli bir mascarayı bu kadar ucuza bulamazsınız.




Ve dış gorunumude kendisi kadar güzel. Mascara sürülürken topaklanma felan hiç olmadı bende. Fırça da pek fazla boşluk olduğundan dolayı kirpikleriniz daha da uzun gösteriyor.