22 Eylül 2014 Pazartesi

Okul Çantaları :)

Merhaba arkadaşlar! Buldugum  sırt çantası  modellerini sizinle paylaşmak istedim :)











Böyle çantalari nereden bulabilirim diye soracak olursanız da Mavi Ve Koton Mağazalarında bulabilirsiniz ;)

-

16 Eylül 2014 Salı

Merhaba arkadaşlar ! Öncelikle yeni okul döneminiz sizlere bol bol başarı ve arkadaşlar getirsin :) Bugün  internette  güzel bir fikir gördüm ve şimdi sizinle paylaşacağım :)





Kalemlerinizi bu şekilde gruplandırabilirsiniz. İşte Gerekli Malzemeler:
• Bir kaç adet konserve kutusu
• Renkli bantlar
• Mıknatıslar
• Renkli Kağıtlar

Yapılışı:
• Konserve kutularinin üst kısımlarini çıkarıyoruz.
• Sonra konserve kutularıni renkli bantlarla kaplıyoruz.
• Küçük renkli kâğıtlara da gruplandirdiğimiz türleri (makaslar-cetveller- renkli kalemler vb.) yazıyoruz ve konserve kutularınin üzerine yapıştıriyoruz.
• 1. resimdeki gibi olmasını istiyorsak mıknatıslarla konserve kutularıni birbirlerine yapıştırıyoruz.Eger 2. resimdeki gibi olmasını istiyorsak da konserve kutularınin mıknatısla yapışabilecegi bir zemin seçiyoruz...

İşte bu kadar kolay...
Daha fazlası için Blogumuzun Izleyicisi Olun :)

12 Eylül 2014 Cuma

Yeni Eos Lip Balm'larım :)

Merhaba arkadaşlar!  Merakla beklediğim eoslarim sonunda geldi :) Bende bir rengi vardı. Ama diğer renklerini de çok merak ediyordum. Bazı renklerini bloglarda okumuştum. Kimi eos'un büyütülecek bir şey olmadığını kimi de mükemmel bir ürün olduğunu anlatılıyordu. Ben de şimdi size kendi gözümden eos lip balm'lari anlatacağım.

Soldan sağa doğru; blueberry acai, sweet mint, Strawberry sorbet, honeysuckle honeydew ve summer fruits...
Eoslari gerçekten çok seviyorum. Çünkü hem %100 doğallar, hem de dudak bakımında  1 numaralar... 
Eos'u akşam yatmadan önce sürüyorum ve sabah kalktigimda dudaklarım hala nemli oluyor. Ayrıca aromalari da mükemmel. Blueberry acai yaban mersinli,sweet mint naneli, Strawberry sorbet Çilekli,  honeysuckle honeydew ballı kavunlu ve summer fruits de seftali çilek gibi yaz meyvelerini barindiriyor... Yuvarlak oluşlarini çok seviyorum çünkü sürmesi çok kolay oluyor....


Favorim hangisi diye soracak olursanız blueberry acai ve Strawberry sorbet...  malesef Türkiye'de bulmayan bir marka... onun dışında gerçekten kusursuz bir ürün ♥ Bana eniştem Amerika'dan hediye almış. Ama bazi internet sitelerinde eos lip balmlari bulmak mümkün... mutlaka denemeniz gereken bir ürün... Tavsiye ederim :)

____________________________________________

SİZ DE IZLEYICIMIZ OLUN! ♥♡

2 Eylül 2014 Salı

Flormar ve Watsons Alışverişim

Merhaba arkadaşlar :) Bugün küçük Flormar ve Watsons Alışverişimi göstereceğim :)
İşte aldiklarimin  toplu halde görünümü...

İşte Watsons'tan aldıklarım...
Wella Pro Series saç sabitleyici sprey en sevdiğim spreylerden...Çünkü saçı kesinlikle sertleştirmiyor.Ben genelde maşa yaptığımda kullanıyorum. Saç dalgalarım gayet kalıcı oluyor. Hatta 2 gün bile dayanabiliyor :)
Watsons 4'lu mini ıslak mendiller çok şeker değiller mi :) Tam çantaya atmalik mini boyu,kokuları ve desenleriyle 10 üzerinden 10 puan :))

Bu da flormar alışverişim :) biraz ojeye dayalı oldu :) Flormar'ın asetonunu ilk kez denememe rağmen çok beğendim :)  ojeyi hemen çıkarıyor. Ama kokusunu pek beğenmedim. Bir dahaki sefere başka rengini alacağım :)
Ortadaki ojeye ise aşık oldum diyebilirim :) Flormar'ın yeni serisi Sugar Candy Ojeler bir mükemmel :) Numarası SC02 blueberry gummy...
En sağdaki ise Flormar'ın tırnak güçlendirici cilası :) onu daha deneyeceğim.  
İşte kısa alışverişim bu kadar...
Siz de izleyicimiz olun ♥