27 Temmuz 2014 Pazar

#BayramKlasikleri












Bayramda Giyilebilecek Kıyafetler :-)


Selam arkadaşlar !!! Öbür ki yazımda sizlere bayram da yapılabilecek trend saçları paylaştım . Bu yazımda da bayramda giyilebilecek  trend kıyafetleri paylaşacağım. :-)








Bayramda Yapılabilecek Saçlar :))))

Kısa bir aradan sonra yine sizlerleyim.Yarın bayram her kız bir telaştadır acaba saçımı nasıl yapsam kıyafetim nasıl olsa diye bende sizin için bu seneki trend saçları ve kıyafetleri araştırdım . İlk olarak saçları paylaşacağım hepsi birbirinden güzel ve şık hemde bayrama uygunlar :)))










Bir sonraki yazımda bayramda tercih edebileceğiniz elbiseleri sizlerle paylaşacağım. :)))))



14 Temmuz 2014 Pazartesi

EOS Lıp Balm




                Herkese yeniden merhaba!!! Bu gün sizlere tesadüfen karşıma çıkan meşhur EOS Lip Balmı tanıtacağım. Türkiye'de bulamayı hiç beklemiyordum. Tesadüfen dolaşırken bir Free Shop dükkanı gördüm ve EOS'ları görünce heyecanla içeri dalıp son paramı yatırdım. Son 1 taneydi ve beni bekliyordu sanırım :) Ben 30 TL'den 25 TL'ye indirim yaparak aldım.



 





        Canım istediği zaman çıkarıp sürüyorum ve makyaj çantamın ayrılmaz parçalarından... Görünüşü oldukça şeker olduğu gibi kokusuda çilek gibi :) Dudaklarınıza yeterli nem ve bakımı sağlıyor. Bulursam tekrar tekrar alacağım ürünlerden bir tanesi :) İçinizde EOS Lip Balmı deneyen var mı? Varsa sizde memnun kaldınız mı? 



         

13 Temmuz 2014 Pazar

Max Factor False Lash Effect Mascara.

Selam Arkadaşlar uzun bir süredir yazı yazamadım kusura bakmayın . Bu yazım da Max Factor False Lash Effect Mascara 'dan bahsedeceğim. Yeni aldım deneme amaçlı 2-3 gündür kullanıyorum. Çok güzel . Rahat sürülebilen kolay çıkabilen ve en önemlisi alt kirpiklerden akmaması bennim için müthiş bir mascara . İyi ki almışım diyorum .

 Görünümü yanda gördüğünüz gibi ben sevdim. Bitince almayı düşünüyorum . 







Kesinlikle almanızı öneririm. Bir de her kızda vardır bu sorun sürerken mascaranın topaklanması çok kötü bir görüntü oluyor fakat bunda hiç karşılaşmadım fakat bu belkide herkes de değişebilir ama ben de olmadı umarım sizde de olmaz. 

BAŞKA BİR YAZIYLA GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE <3 <3








BB Krem Mucizesi :)




            Herkese yeniden merhaba!!! Bu gün sizlere yüzümdeki sivilceleri yok edecek mucizevi bir BB Krem tanıtacağım. BB kremin ne olduğunu herkes merak ediyor. Öncelikle bunu tanıtalım. BB' nin açılımı Beauty Balm; Mucizevi Losyon olarak geçmektedir. 



         BB Krem ilk olarak Almanya'da geliştirilmiştir. Fondoten, makyaj bazı ve güneş koruma özelliklerinin tümü tek bir üründe toplanmıştır 


          
                      



                       Ben The Body Shop'un Tea Tree serisinin BB kremine şans vermek istedim. Fiyatı 35TL.  Ben nemlendiricimi sürdükten sonra kullanıyorum. Hem daha doğal duruyor hemde cildimi kurutmuyor. 

              Fakat şunu da belirtmek isterim ki fondoten gibi kapatıcılık sağlamıyor. Eger yüzünüzde çok fazla leke ve akne varsa kullanmanızı tercih etmem. Sorunsuz cilde fondoten kullanmadan homojen görüntü kazandırmak istiyorsanız BB kremler tam size göre :) 

              Tea Tree serisi BB kremlerinin 3 tonu var. Benimki en açığı. Paketi ise oldukça kullanışlı. Bir seyahate giderken veya dışarıya çıkarken çantaya atılabilecek büyüklükte.  Kokusu ise çok güzel. Bildiğimiz çay kokusu var. Fakat dediğim gibi kapatıcılığı fondoten kadar derin değil. 

                 Ürünü The Body Shop mağazalarından bulabilirsiniz.  

        Aranızda Body Shop veya farklı markaların BB kremlerini deneyen var mı? 


                                                                            Yarın: Eos LipBalm Tanıtımı 

12 Temmuz 2014 Cumartesi

BIODERMA Sensibio H2O



       
      Herkese merhaba !!! Herkes bloguna yazdı yorumladı.  Fakat bende kendi yorumumu yazmak istedim. Çünkü gerçekten müthiş bir buluş olduğunu düşünüyorum.... Bioderma Sensibio H20 ya bir de benim gözümden bakın :)





        Hello everyone !!! Every blogger has already raved about it. If you want one more rewiew and see Bioderma Sensibio H2O throught my eyes, keep reading :))








                Öncelikle benim aldığım zaman biodermalarda kapmanya vardı.  Bu yüzden 2 500ml ' sini 42.50 TL'ye aldım. Bioderma Sensinio H2O yu eczanelerde bulabilirsiniz. Bu şişe her zaman elimden eksik etmediğim bir şey. Sabah kalktığımda ve akşam eve geldiğimde yüzümü temizlemek için kullanıyorum.  Cildimi temizlemesindeki etkisi gerçekten müthiş. Pamukta çıkan kire bazen inanamıyorum.  Tek bir makyaj kalıntısı bırakmıyor. Eskiden makyajımı temizlemek için yüzlerce pamuk harcarken artık sadece 2 pamuk yeterli olmakta. Verdiğim paraya değiyor mu? KESINLIKLE :) 



                 I got 2 bottles of 500 ml. I clean my face every morning and every night with Bioderma Sensibio H2O. The tiniest amount removes all of my make up effortlessly. I love it and I'm deffinetely going to buy again and again :))))
     

                                                                                     Yarın: BB Krem Mucizesi 
                                                                                     Tomorrow: BB Cream Wonder 





_______________________________________________________________________