13 Temmuz 2014 Pazar

BB Krem Mucizesi :)




            Herkese yeniden merhaba!!! Bu gün sizlere yüzümdeki sivilceleri yok edecek mucizevi bir BB Krem tanıtacağım. BB kremin ne olduğunu herkes merak ediyor. Öncelikle bunu tanıtalım. BB' nin açılımı Beauty Balm; Mucizevi Losyon olarak geçmektedir. 



         BB Krem ilk olarak Almanya'da geliştirilmiştir. Fondoten, makyaj bazı ve güneş koruma özelliklerinin tümü tek bir üründe toplanmıştır 


          
                      



                       Ben The Body Shop'un Tea Tree serisinin BB kremine şans vermek istedim. Fiyatı 35TL.  Ben nemlendiricimi sürdükten sonra kullanıyorum. Hem daha doğal duruyor hemde cildimi kurutmuyor. 

              Fakat şunu da belirtmek isterim ki fondoten gibi kapatıcılık sağlamıyor. Eger yüzünüzde çok fazla leke ve akne varsa kullanmanızı tercih etmem. Sorunsuz cilde fondoten kullanmadan homojen görüntü kazandırmak istiyorsanız BB kremler tam size göre :) 

              Tea Tree serisi BB kremlerinin 3 tonu var. Benimki en açığı. Paketi ise oldukça kullanışlı. Bir seyahate giderken veya dışarıya çıkarken çantaya atılabilecek büyüklükte.  Kokusu ise çok güzel. Bildiğimiz çay kokusu var. Fakat dediğim gibi kapatıcılığı fondoten kadar derin değil. 

                 Ürünü The Body Shop mağazalarından bulabilirsiniz.  

        Aranızda Body Shop veya farklı markaların BB kremlerini deneyen var mı? 


                                                                            Yarın: Eos LipBalm Tanıtımı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder